Chiftelute Din Carne De Porc
Chiftelute Din Carne De Porc
Mereu o idee buna pentru o gustare, aperitiv. Paine veche de 2 zile (gramaj cu tot cu coaja).
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Mereu o idee buna pentru o gustare, aperitiv. Retete culinare chiftele sau chiftelute de porc reteta de casa. Pentru niste chiftele pufoase si gustoase, avem nevoie de o carne de porc de calitate.
2 oua = 1,20 lei. Luaţi cu o linguriţă din amestec şi formaţi chifteluţe de formă rotundă sau plată. Framantati bine compozitia si apoi o lasati sa stea la rece cateva ore, de preferat de seara pana dimineata.
Pentru niste chiftele pufoase si gustoase, avem nevoie de o carne de porc de calitate.
Chiftele aperitiv, gustoase și moi. Se da tava la cuptor, la foc mic, unde se lasa. Adăugăm carnea de porc și amestecăm cu compoziția pregătită anterior.
Se da tava la cuptor, la foc mic, unde se lasa. Se adauga oul, sarea si piperul peste carne si se amesteca bine pentru a se omogeniza compozitia. 1 lingurita zahar, o lingurita si un sfert cu sare, 1/8.
Am aici o reteta foarte buna de chiftelute pe care o recomand cu placere! Formeaza cu mana chiftelute de dimensiunea dorita si ca sa iti iasa toate egale ca marime, foloseste o lingura pentru inghetata sau orice altceva cu care poti doza. Carne amestec vita si porc 400 g.
Pentru niste chiftele pufoase si gustoase, avem nevoie de o carne de porc de calitate.
noteputeţi face chiftelele mai mari sau mai mici în funcţie de gusturile dumneavoastră, însă dimensiunea lor va influenţa direct timpul, temperatura. Se da tava la cuptor, la foc mic, unde se lasa. Mereu o idee buna pentru o gustare, aperitiv.
Adăugăm carnea de porc și amestecăm cu compoziția pregătită anterior. Carne amestec vita si porc 400 g. In principiu se fac din pulpa de porc tocata, carne cu mai putina grasime, dar nu fara altfel ies cam seci.
1 chiflă înmuiată în lapte. Dai carnea prin maşina de tocat, amesteci cu chifla înmuiată în lapte şi stoarsă bine, cu sare, ou, piper, puţină untura, usturoi tăiat mărunt. Toata lumea face chiftelute, nu e nimic complicat, nimic iesit din comun.
Legumele se curata si se dau pe razatoare.
1 lingurita zahar, o lingurita si un sfert cu sare, 1/8. Se da tava la cuptor, la foc mic, unde se lasa. Chiftele pufoase din carne de porc.
Posting Komentar untuk "Chiftelute Din Carne De Porc"