Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Macrou Cu Sos La Cuptor

Macrou Cu Sos La Cuptor

Macrou la cuptor cu legume (rețetă de macrou marinat în 8 pași). Eu am optat pentru cartofi natur, cu putin ulei de masline si.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Macrou 1 kg, suc de rosii 400 ml, ulei de masline 1 linguri, frunza de dafin 1 buc, cimbru 1 lingurite, piper 1 lingurite, usturoi 5 buc catei, sare 1 lingurite sau doua. Turnaţi sosul în tava pregătită cu bucăţile de macrou şi daţi la cuptor pentru 30 de minute sau până când peştele va fi rumenit exact pe gustul vostru. 4 buc mari de macrou,1 lămâie ,1 morcov mai mare, 4 roşii mari condimente de peşte ,suc de roşii, 5 căţei de usturoi, ulei un pahar de vin alb.

Dorada La Cuptor In Sos De Rosii Ionel Tarnoveski
vizitati articolul complet aici : http://www.ioneltarnoveski.ro/dorada-la-cuptor-in-sos-de-rosii/
Se dă la cuptor, daca mai este nevoie mai puneti suc de rosii, lasati sa scada sosul puţin ,iar spre sfârşit se pune pe fiecare bucată de peşte câte o felie de. 1 h, pana scade sosul din tava, iar pestele. Se ia folia de aluminiu ,se stropește peștele cu câteva linguri din sosul format ca să nu se usuce și se mai lasă 15 minute la cuptor.

Se ia folia de aluminiu ,se stropește peștele cu câteva linguri din sosul format ca să nu se usuce și se mai lasă 15 minute la cuptor.

Spre final puteti adauga 50 ml de vin alb sec, pentu un plus de savoare. Turnaţi sosul în tava pregătită cu bucăţile de macrou şi daţi la cuptor pentru 30 de minute sau până când peştele va fi rumenit exact pe gustul vostru. 1 h, pana scade sosul din tava, iar pestele.

Aici am postat necesarul de ingrediente, o cantitate mica, numai pentru mine si sa vadeti si voi. Retete culinare peste la cuptor cu sos de rosii si usturoi. 4 bucati macrou, 3 rosii, 3 cepe, 1/2 capatana usturoi, o lamaie, zeama de la o lamaie, o lingura pasta de ardei, o frunza de dafin, busuioc uscat, o legatura de patrunjel, sare, piper, 30 ml ulei, 100 ml vin alb.

Macrou La Tavă Bucate Aromate
vizitati articolul complet aici : https://bucate-aromate.ro/2014/11/macrou-la-tava/
Turnaţi sosul în tava pregătită cu bucăţile de macrou şi daţi la cuptor pentru 30 de minute sau până când peştele va fi rumenit exact pe gustul vostru. Vă propun să încercaţi o reţetă uşor de preparat şi fără prea multe calorii, dar care vă va încânta, cu siguranţă. Pestele este o mancare frecventa in casa noastra, ne place mult si de aceea il gatim saptamanal.

Stropește peștele cu ulei de măsline.

Macrou 1 kg, suc de rosii 400 ml, ulei de masline 1 linguri, frunza de dafin 1 buc, cimbru 1 lingurite, piper 1 lingurite, usturoi 5 buc catei, sare 1 lingurite sau doua. 4 buc mari de macrou,1 lămâie ,1 morcov mai mare, 4 roşii mari condimente de peşte ,suc de roşii, 5 căţei de usturoi, ulei un pahar de vin alb. Cartofii se curăţă, se taie felii, se potrivesc cu sare, se stropesc cu ulei şi se rumenesc în cuptor.

Macrou 1 legatura de ceapa verde 100 g masline verzi 250 g rosii in sos 2 linguri pasta de tomate ulei de masline rozmarin sare delikat si. Vă prezentăm o rețetă gustoasă, sănătoasă și foarte ușor de preparat. Pune vasul în cuptorul încins.

Macrou Cu Sos De Rosii La Cuptor Reteta Bunătăţi Din Bucătăria Gicuţei Facebook
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/bunatatidinbucatariagicutei/posts/macrou-cu-sos-de-rosii-la-cuptorreteta-detaliata-o-gasiti-aicihttpsbunatatidinbu/4002818149745286/
O rețetă gustoasă de macrou la cuptor pe care o poți încerca pentru cină. 1 ceasca suc de rosii. Macrou 1 kg, suc de rosii 400 ml, ulei de masline 1 linguri, frunza de dafin 1 buc, cimbru 1 lingurite, piper 1 lingurite, usturoi 5 buc catei, sare 1 lingurite sau doua.

Eu am optat pentru cartofi natur, cu putin ulei de masline si.

Spre final puteti adauga 50 ml de vin alb sec, pentu un plus de savoare. Rețeta de macrou cu lămâie în sos de roșii la cuptor. Nu ma deranjeaza mirosul, ca nu fac asa des, dar gustul mi se pare grozav.

Posting Komentar untuk "Macrou Cu Sos La Cuptor"