Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Mancare De Cartofi Cu Afumatura

Mancare De Cartofi Cu Afumatura

Punem cartofii si lasam sa fiarba. Cartofi la cuptor cu rozmarin o garnitura ideala pentru orice friptura.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Cartofii se taie felii potrivite si se tin in apa. Mai avem nevoie de ceapa, ulei, morcov, telina, sos de rosii, pasta de ardei, marar, piper, boia. Punem cartofii si lasam sa fiarba.

Tocanita De Cartofi Cu Costita Afumata
vizitati articolul complet aici : http://www.radioromanul.es/retete-culinare/tocanita-de-cartofi-cu-costita-afumata/
Se curata si se spala cu apa rece toate legumele. Mai avem nevoie de ceapa, ulei, morcov, telina, sos de rosii, pasta de ardei, marar, piper, boia. Cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari.

Oua, faina, apa, carne afumata de porc, cartofi, sare si piper.

Se pune se completeaza cu pasta de rosii si foile de dafin. Pui niste boabe de piper si 2 foi de dafin. Cand se ia mancarea de pe foc, se presara cu patrunjel sau.

Mai intai am fiert oase garf afumate. Dar va promit ca e ultima asa de lunga, din pacate. Cartofii se taie cubulete cam de 2 cm, nu foarte mari, sa incapa pentru ciorba se recomanda folosirea cartofilor cu coaja roz:

Tocanita De Cartofi A La Buni Sia Retete Culinare By Teo S Kitchen
vizitati articolul complet aici : https://teoskitchen.ro/2020/12/tocanita-de-cartofi-a-la-buni-sia.html
Spre sfarsit adaugam bulionul desfacut si patrunjel proaspat. Legumele se toaca marunt si carnea se taie bucatele. Cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari.

Ultimul pas consta in condimentare si.

Cine doreste poate inlocui cartofii cu fasole boabe. Se pune se completeaza cu pasta de rosii si foile de dafin. Spre sfarsit adaugam bulionul desfacut si patrunjel proaspat.

1 ardei gras verde cativa catei de usturoi taiati. Dar va promit ca e ultima asa de lunga, din pacate. Sunt mai putin fainosi, nu se sfarama la fiert.

Ciorba De Cartofi Cu Afumatura Reteta Video Lalena Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.lalena.ro/reteta/1504/Ciorba-de-cartofi-cu-afumatura/
Punem si afumatura si adaugam apa. Merge si cu un ciolan afumat, dezosat, chiar daca are mai multa grasime, dar are si sorici, care da un gust cand cartofii sunt de jumatate fierti, adaugi carnea prajita. Lasi la fiert mancarea, cu capacul pus la cratita, la foc.

Cartofi la cuptor cu rozmarin o garnitura ideala pentru orice friptura.

Ceapa se taie cat mai marunt, morcovul rondele, iar cartofii pe lungimea lor in 4. Aşezaţi un strat de cartofi, peste el unul de bucăţele de carne şi apoi unul de bucăţi de aluat. Afumatura o portionam, o spalam si o oparim cu apa clocotita (pentru a nu avea gustul prea pregnant de afumat).

Posting Komentar untuk "Mancare De Cartofi Cu Afumatura"